lørdag 21. august 2010

skytsengelen

Ved siden av hvert menneske som blir født her på jorden,stiller det seg opp en skytsengel som veileder  vedkommende  igjennom livets mysterier.
Hjelpere/skytsengler/guider er en betegnelse på sjeler som skal være ved vår side for å hjelpe oss gjennom hele livet. De er som regel 2 eller flere og man har alltid minst en av motsatt kjønn. Det vanlige er å ha hjelpere på siden, men også foran eller bak. 
Ofte er det en helt tilfeldig hjelper man får tildelt ved fødselen, men ofte kan også få slekt/venner som står en nært i livet hvis de dør. 
Hjelperene er til for å hjelpe oss og du kan spørre dem om hva du vil høyt eller inni deg. De har telepatisk kontakt med deg uansett,og ofte kan de veilede deg igjennom drømmer.
 Skytsenglene vil ikke gripe inn i livet ditt uten at du selv ber dem om det.
 Missbruker  du deres hjelp vil de slutte å hjelpe deg.
skytsengler er noe av det snilleste som finnes og dypt elsker det mennesket de er tilstede for å hjelpe. Skytsengelen er tilstede for deg  og er din beste venn.
Skytsenglen  kan trøste deg og gi deg kjærlighet, men kan også gjør det vanskelig for deg om du er på feil vei. Engelen kjenner deg og vet hva du kan gjøre for å løse opp i vanskeligheter, slik at du kan få det livet du ønsker. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar