tirsdag 14. september 2010

AURA

Auraen, kroppens energifelt, avslører våre innerste hemmeligheter: helsetilstand, sinnsstemning og energinivå.Disse energiene gjør oss hva vi er.
 energien i kroppen bestemmes av miljøet og stilen av livet vårt, det vil si Vår helse, psykisk arbeid, karakter og følelsesmessige tilstand .


Auraen består av mange forskjellige farger og skifter farge etter sinnsstemning. Det er mulig å ta bilde av auraen, og ut fra dette kan man få en analyse av personligheten. Enkelte mennesker er i stand til å se auraen.



Rød: Stolthetens farge,  Rødt er kjærlighet, uegoistisk kjærlighet og egoistisk (sjalu) kjærlighet. Du finner kraft og energi.

Rosa:
 Rosa i auraen er den hengivne kjærlighet. Den viser ren og uselvisk kjærlighet. Den givende kjærlighet.

Oransje:
 Mye oransje i auraen tyder på stor selvsentrering. Dette kan lett slå over til en egoistisk tanke og handling. 

Gul: Intellektets farge. Dette viser at personen har en klar og et høyt utviklet intellekt.   Hvis fargen er mer gyllengul viser det til høy åndelighet.

Grønn: Healing egenskaper, balanse og tilpassningsevner.  Grønt er også kjærlighetens farge. Grønt skaper harmoni i sinnet. Grønt er også broen til den åndelige verden.

Blått: Her kommer de åndelige følelsene frem. Fromhet, uselviske følelser, åndelig og religiøse aspekter. Blått er også kommunikasjon. Det skrevne og verbale.

Indigo: Denne fargen, viser dyp tenkning og åndelighet. 

Fiolett:  Den viser hengivenhet, religiøsitet og finnes blant de okkulte mystikere. Sort fiolett finnes blant de som jobber med sort magi.

Sort: Hat er sort, slik den vises i auraen.
 Brunsort: Viser depresjon. Den sorte fargen suger til seg all energi. I bruk på klær, så kan denne fargen virke beskyttende.

 Brun: Sies å være egoismens farger. Den viser grådighet og tildels griskhet. Hvis fargen er rødbrun. Oransje brun viser ambisjoner.

Grå: Grå viser til sykdom. Den henviser også til sorg og angst. Sølv derimot er mye energi og flerfoldighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar