lørdag 2. oktober 2010

HEALENDE STENER OG KRYSTALLER


mange er ikke klare over at steiner kan brukes til andre ting en å bare se på.de kan brukes til å heale med
Krystaller er mineraler har en balanserende energi og en kraftig aura. Vår egen kropp vibrerer også med sine egne frekvenser. Ved å stille oss inn på energien til krystaller kan vi bruke disse til å balansere og styrke våre egen energi, og rette opp ubalanser. Krystaller kan brukes til å fremme positive egenskaper både i kropp og sinn.


det er mange måter å benytte steiner og krystaller.
man har

den såkalte lommestein. Man bærer steinen i bukse eller jakkelommen hele dagen. Det heter seg at man helst skal bære steinen i venstre lomme, for dette er den mottagende siden. 
du kan bære steinen som smykke det er både vel og bra. Du slår to fluer i en smekk. Du får de positive egenskapene steinen gir deg og du bærer et vakkert smykke som gjør at du føler deg vakker.
mange har krystaller/stener liggende  under puten om natten. Dette kan påvirke ditt drømmemønster og egenskapene arbeider med deg mens du sover. Men en ting du bør være obs på er at også sidemann i sengen kan bli påvirket av energien.

hvordan rense krystallen
Du kan skylle krystallen i kaldt rennende vann. Tenk deg at det kalde rennende vannet tar med seg negative energier ned i sluket. Om du føler at krystallen er tung å rense, kan du ha litt havsalt i litt vann og bløte krystallen litt i denne blandingen,eller la den ligge i den blandingen natten over. Så skyller du til slutt i rennende vann fra springen .
 Har du brukt krystallen til tunge følelsesmessige eller psykiske problemer kan det være lurt og bruke salt, selv om krystallen vanligvis er ”lett” å rense. 

hvor ofte burde man rense krystallen??
Mange mener at man bør rense steiner og krystaller etter du har brukt dem, hver gang. Har du sovet med dem om natten renses de om morgenen, og har du hatt dem i lommen hele dagen, renses de om kvelden. 
etter rensingen burde krystallen/steinen lades.
Du kan lade krystallen din i sollyset for sterke solenergier (obs en del steiner falmer i sollys hvis de blir liggende lenge og ofte) eller i måneskinn for sterke måneenergier.

her er noen eks på stener .

TURKIS..gir styrke og mot,konfrotnerer mot gammel angst,er en av de steinene som hjelper best mot fysiske sykdommer.

Gir fred og harmoni.



AVENTURIN: går hovedsakelig på hodepine,men hjeper og mot stress elektromagnetisk forurensing,kreativitet,posetivitet og bringer en emosjonell ro til deg og får deg til å ha det bra.









AMAZONIT:er en kraftfull sten som gjør oss oppmerksom på våre uvaner,våre negative og selvstruktive tanker og handlingsmønster,











AVENTURIN:konstentrer seg om de fysksike energiene og mentalt stress.











HÆMATIT(BLODSTEN):maskulin stein,gir styrke,utholdenhet,handlekraft og styrke våre selvkontroll..hjelper mot søvnløshet og bra for blodkretsløpet.

1 kommentar:

  1. ja jg vil prøve dette,,får jg kjøpt dise på nettet?=)

    SvarSlett